question

radhamanickam avatar image
radhamanickam asked ·

Sandbox Account Issue

Hey I am trying to associate dev kits with our sand box account, but I am not able to find the link to do it. And also When I am trying to create Test Location, it is giving the error as "UnAuthorized", even though I am an admin. Please let me know how to solve these issues.

Sandbox
10 |2000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

David Marginian avatar image
David Marginian answered ·

Have you followed the instructions https://docs.clover.com/clover-platform/docs/setting-up-your-devkit (for associating your devkit)? Can you provide more information on the unauthorized error perhaps a short video or screenshot.


Share
10 |2000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

radhamanickam avatar image
radhamanickam answered ·

This is the URL we are using for our account.

https://www.clover.com/developer-home/

3 comments Share
10 |2000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

That is a production url. You don't test in production, you test in sandbox, please use the sandbox url per my previous answer.

0 Likes 0 · ·
radhamanickam avatar image radhamanickam David Marginian ♦♦ ·

Is it possible to link a sandbox account to our production URL?

0 Likes 0 · ·

I don't know what you mean by that.

0 Likes 0 · ·
David Marginian avatar image
David Marginian answered ·

It appears that you are not on sandbox, the url is https://sandbox.dev.clover.com.

Share
10 |2000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

radhamanickam avatar image
radhamanickam answered ·

Yes, I did.

I have successful attempt using my own sandbox account. However when I tried to create test location and associate dev kit in our Company's sandbox account, I am getting the errors.

I have attached the screenshots.

The link for "Associate DevKit" is missing under the screen DEV Kit.


When I tried create test location, I am getting blank error and the Save button changed to Save Failed.


I traced the network calls and found the error "UnAuthorized", however I am the admin of our Portal.

Please let know how can we fix this.


Thanks.


associate-kit.png (161.3 KiB)
Share
10 |2000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Welcome to the
Clover Developer Community