question

lacey avatar image
lacey asked ·

Clover Sandbox shows blank screen after login

When I log into the developer sandbox at https://sandbox.dev.clover.com/, it shows me a blank screen. The web console has this information:

If I try to reload the page, I am taken back to the login screen and repeat the same process. I have cleared my cache and that has not worked.
Sandbox
1 comment
10 |2000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Update: Someone on my team got this statement in an email last night:

> Earlier today, for a small group of developers, logging in to the Clover Sandbox environment was causing an infinite loop. We fixed a bug that enabled developers to successfully log in. For any developers that are still affected, please clear your browser cache to resolve the issue.

But I can report that this morning, I am still experiencing this issue. I have cleared my cache and tried other browsers, whose cache has also been cleared. I can log in as someone else (tried a teammate's login), but not under my own login.
0 Likes 0 · ·

1 Answer

zgreathouse avatar image
zgreathouse answered ·
This is a known bug. This is likely due to your developer (member) account not being associated with the primary Developer Account's test Merchant. A work around would be to have the primary developer account holder make a new employee on their test merchant which has the same email as the email associated with your developer account.
(This is outlined in our docs here: https://docs.clover.com/clover-platform/docs/managing-developer-accounts)

If after making this association you are still experiencing the same issue, please let me know.
Share
10 |2000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

Welcome to the
Clover Developer Community